Wij nemen uw zorgen over de uitvaart van uw naaste graag voor u weg

De stichting van Uitvaartcentrum Ubachs in Geleen

 

 

 

 

 

 

Wat kan Stichting Begrafenisfonds Ubachs voor u betekenen ?

Even in het kort wat de Stichting inhoudt:

Mocht een overlijden bv over 10 jaren gebeuren zijn de kosten geheel voor rekening van de Stichting. Mochten er bepaalde kosten in prijs zijn gestegen is dit voor rekening van de Stichting. De nabestaanden zullen nooit worden aangesproken om kosten bij te betalen. Mochten de nabestaanden iets anders willen bv een bloemstuk extra, of rouwbrieven meer, zullen deze kosten uiteraard aan de dan geldende kosten gedeclareerd worden.

Er worden op de overeenkomst geen bedragen vermeldt behoudens het totaal bedrag. Stel bij de regelen Kosten Rouwkapel zou een bedrag staan van bv 500, - Euro. Dan zou de Stichting zich er op kunnen beroepen, ten tijde van het overlijden niet meer te betalen dan de 500, - Euro. Nu omdat hier geen bedrag staat vermeld betaald de Stichting het volledige bedrag, ongeacht de hoogte.

Mocht u wel de pakket omschrijving willen maar niet het volledige bedrag willen vooruit betalen, is er nog een oplossing. Ga naar de notaris en laat een regel in uw testament toevoegen: “Ik wens dat mijn uitvaart volgens bijlage wordt uitgevoerd”. De kosten zullen t.z.t. betaald worden uit de nalatenschap of door de nabestaanden. Let wel: de dan geldende kosten.

Interesseert het voor u danwel voor een ander neem gerust contact met ons op.

 

Verdere beschrijving over de stichting van Uitvaartcentrum Ubachs

Binnenkort kort kunt u hier meer lezen

Binnenkort kort kunt u hier meer lezen