Zoekt u een begrafenisonderneming in de buurt van Geleen? Uitvaartcentrum Ubachs faciliteert ceremonies voor elke religie

Vragen die we vaak krijgen

Veel gestelde vragen aan Uitvaartcentrum Ubachs

 

- Wat kost een uitvaart?

Vaak krijgen wij de vraag wat een uitvaart kost, deze vraag is moeilijk direct te beantwoorden. De mogelijkheden zijn enorm en met bijbehorende kosten maken het haast onmogelijk om direct een prijs indicatie te geven. Er zijn verschillende uitvaartcalculators te vinden die het mogelijk maken om u een beter inzicht te geven van de kosten specifiek op uw uitvaartwensen. Kijk voor meer info op Uitvaart.nl Uitvaartcalculator

- Wat moet ik doen bij een overlijden? 

In eerste instantie belt u dan de huisarts. Het maakt niet uit op welk tijdstip,  u kunt hem of haar altijd bellen. De huisarts komt zo snel mogelijk om de dood vast te stellen en maakt een officiële verklaring van overlijden. Deze verklaring heeft u nodig om aangifte van overlijden te doen bij de burgerlijke stand. Vervolgens kunt u de naaste familie op de hoogte stellen. Heeft u dat ook gedaan, dan belt u een uitvaartverzorger. 

- Verzorgt Uitvaartcentrum Ubachs ook mijn uitvaart als ik ergens anders ben verzekerd?

Ja wij zijn onafhankelijk en werken met alle verzekeringsmaatschappijen samen. Wij kunnen altijd uw uitvaart verzorgen ongeacht welke verzekering u heeft afgesloten. Lees wel goed de voorwaarden door van uw polis om eventuele nadelige verrassingen voor te zijn. 

- Voorbespreken van mijn uitvaartwensen, kan dat?

Uiteraard. Dat is kosteloos en geheel vrijblijven. Steeds meer mensen willen graag hun wensen kenbaar maken en eventueel vasteleggen. Of gewoon meer informatie en mogelijkheden omtrent de uivaart. In een gesprek bij ons op de locatie of gewoon bij u thuis helpen wij u graag verder. Neem gerust contact met ons op.

Staat uw vraag er niet bij, neem gerust contact met ons op via email info@ubachs.nl of bel ons 046-4743293

Binnenkort kort kunt u hier meer lezen

Binnenkort kort kunt u hier meer lezen