Uw naaste laten begraven of cremeren? Uitvaartcentrum Ubachs uit Geleen neemt uw zorgen weg

Mensen met hart voor uitvaartverzorging in Geleen

Ubachs Uitvaartcentrum is een familiebedrijf uit Geleen. Ons professionele team wordt versterkt door zorgzame en aandachtige collega’s. Iedere werknemer voegt met zijn eigen talenten iets toe aan onze begrafenisonderneming. Maak kennis met onze hechte groep die er 24 uur per dag voor u is.
 

Een complete uitvaart bij Uitvaartcentrum Ubachs uit Geleen

John Ubachs, Directeur

"Wij streven naar een unieke uitvaart voor u en uw dierbare. We gaan uit van uw wensen. Zo kijken we samen terug op een waardige en respectvolle uitvaart. Daar ligt onze kracht sinds 1929."

Uitvaartcentrum Ubachs uit Geleen beschikt over alle faciliteiten, maar werkt ook op locatie

Junior Ubachs, Directeur

"Open-minded kijk ik naar de snelle ontwikkelingen in de branche van de uitvaart. Als 4e generatie uitvaartverzorger zoek ik altijd naar de juiste afstemming voor het laatste afscheid. Welke behoefte is er? Wat kan ik zelf toevoegen om net dat beetje extra te creëren? Uw gevoel is voor mij het belangrijkste."

Wij nemen uw zorgen over de uitvaart van uw naaste graag voor u weg

Peter Geerkens, uitvaartverzorger en mortuariumbeheerder

"Na het bespreken van uitvaarten krijgt de overledene de laatste zorg voor het opbaren. Het verschil zit hem in de details. Dit werk gebeurt soms in aanwezigheid van de nabestaanden. Dat is bemoedigend, biedt troost en kan zelfs een positieve rol spelen bij de rouwverwerking. De intimiteit van het gezamenlijk sluiten van de kist benadrukt het gevoel van afscheid. De rouwkamer wordt in een persoonlijke en gepaste sfeer aangekleed."

Zoekt u een begrafenisonderneming in de buurt van Geleen? Uitvaartcentrum Ubachs faciliteert ceremonies voor elke religie

Frans Ringens, uitvaartbegeleider en ritueel begeleider

"Bij afscheidsplechtigheden en uitvaarten wordt veel gebruik gemaakt van de diensten van een pastor, dominee, voorganger, imam of rabbi. Steeds meer mensen hebben behoefte om volgens eigen traditie en mogelijkheden op zoek te gaan naar een passend ritueel. Een herdenkingsritueel kan heel intiem zijn, maar is ook mogelijk in brede kring. Vol overgave helpen wij u bij het vormgeven van een passend afscheid. We staan u eventueel bij in het schrijven van een toespraak, het maken en kiezen van de juiste teksten of gebeden. Of we helpen u bij het uitzoeken van de passende muziek, een gedicht of ritueel. Meestal gebeurt dit in nauwe samenwerking met de nabestaanden. Als alles achter de rug is, blijft een dankbaar en voldaan gevoel over. Alleen met ons hart zien we goed wat voor onze ogen verborgen blijft."

Uw naaste laten begraven of cremeren? Uitvaartcentrum Ubachs uit Geleen neemt uw zorgen weg

Jet Hendriks, horecamanager

"Na de uitvaart nog even napraten en herinneringen ophalen. Dat is voor veel nabestaanden heel belangrijk. Ons team weet als geen ander hoe een warm onthaal daarbij kan helpen. U neemt gewoon de tijd die u nodig heeft. Conform uw wens verzorgen wij een gastvrije koffietafel of een lekker buffet. Wij selecteren vanzelfsprekend alle ingrediënten met zorg. We kiezen voor de warme bakker en de vakslager."