Uitvaartcentrum Ubachs al meer dan 90 jaar de juiste partner in persoonlijke en unieke begeleiding. 

Uitvaartcentrum Ubachs is al sinds 1929 een familiebedrijf met de grootste zorg voor u en uw verloren naaste. De huidige leiding, John en Junior Ubachs zijn de derde en de vierde generatie. 

 

De onderneming is opgericht door Agnes Ubachs-Delahaye. ‘Opa Ubachs’ bouwde doodskisten in zijn eigen timmerfabriek. Agnes Ubachs-Delahaye verloor hem op vroege leeftijd, en besloot toen Geleens eerste begrafenisonderneming op te richten. Ook tijdens en na de oorlog zette zij haar werk voort. Haar zoon Gerrit sloot zich al snel aan. Hij werd onder andere verantwoordelijk voor het mortuarium in het inmiddels afgebroken St. Barbara ziekenhuis in Geleen. 

 

In de jaren ’90 zorgde John Ubachs met zijn vader voor een volledige modernisering met een geheel nieuw uitvaartcentrum aan de Vouershof in Geleen.

Lees verder...

Junior Ubachs, Directeur

"Open-minded kijk ik naar de snelle ontwikkelingen in de branche van de uitvaart. Als vierde generatie uitvaartverzorger zoek ik altijd naar de juiste afstemming voor het laatste afscheid. Welke behoefte is er? Wat kan ik zelf toevoegen om net dat beetje extra te creëren? Uw gevoel is voor mij het belangrijkste."

John Ubachs, Directeur

"Wij streven naar een unieke uitvaart voor u en uw dierbare. We gaan uit van uw wensen. Zo kijken we samen terug op een waardige en respectvolle uitvaart. Daar ligt onze kracht sinds 1929."

Frans Ringens, uitvaartverzorging en ritueel begeleider

Frans Ringens, uitvaartverzorging en ritueel begeleider

"Bij afscheidsplechtigheden en uitvaarten wordt veel gebruikgemaakt van de diensten van een pastor, dominee, voorganger, imam of rabbi. Steeds meer mensen hebben de behoefte om volgens hun eigen traditie en mogelijkheden op zoek te gaan naar een passend ritueel. Een herdenkingsritueel kan heel intiem zijn, maar is ook mogelijk in brede kring. Vol overgave helpen wij u bij het vormgeven van een passend afscheid. We staan u eventueel bij in het schrijven van een toespraak en het maken en kiezen van de juiste teksten of gebeden. Of we helpen u bij het uitzoeken van de passende muziek, een gedicht of ritueel. Meestal gebeurt dit in nauwe samenwerking met de nabestaanden. Als alles achter de rug is, blijft een dankbaar en voldaan gevoel over. Alleen met ons hart zien we goed wat voor onze ogen verborgen blijft."

Reageer Nu

Kom jij ons team versterken?

Jet Hendriks, horecamanager

Jet Hendriks, horecamanager

"Na de uitvaart nog even napraten en herinneringen ophalen. Dat is voor veel nabestaanden heel belangrijk. Ons team weet als geen ander hoe een warm onthaal daarbij kan helpen. U neemt gewoon de tijd die u nodig heeft. Conform uw wens verzorgen wij een gastvrije koffietafel of een lekker buffet. Wij selecteren vanzelfsprekend alle ingrediënten met zorg. We kiezen voor de warme bakker en de vakslager."

Uitvaartcentrum Ubachs
Vouershof 2 
6161 DB Geleen, Limburg


KvK

62925601

Contactgegevens

 046 - 474 32 93

 info@ubachs.nlPrivacyverklaring

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00

Zaterdag en zondag op afspraak.

Kan ook op afspraak bezocht worden na kantooruren.

De uitvaartverzorging is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via 046 - 474 32 93.

Zorg en aandacht voor de overledene en nabestaanden. Dat is Uitvaartcentrum Ubachs uit Geleen.