De werkwijze van Uitvaartcentrum Ubachs in Geleen

Uitvaartcentrum Ubachs verzorgt de complete uitvaart: van de opbaring tot de koffie nadien. Wij maken geen onderscheid in religieuze achtergronden. We faciliteren zowel begrafenissen als crematies. Wij werken samen met het crematorium en de begraafplaats in Geleen, maar houden ook ceremonies op andere plekken. Ook hebben wij ervaring met rituele wassingen. Als er behoefte aan is, leveren wij met liefde nazorg. 

De werkwijze van ons uitvaartcentrum

Wanneer iemand belt, komen wij direct met een zorgteam langs voor de opbaring van de overledene. Dit kan zowel thuis als in het uitvaartcentrum. Tijdens dit telefonische contact maken wij ook meteen een afspraak voor het huisbezoek. Daar worden alle afspraken omtrent de uitvaart worden gemaakt, en wordt de begroting gepresenteerd. Alle wensen worden genoteerd en waar mogelijk voeren wij ze direct uit. 

 

Twee dagen na het huisbezoek komt de uitvaartbegeleider langs om de uitvaart zelf te bespreken. Hoe zal de dag verlopen? Wie spreekt wanneer? Is er ruimte voor napraten? Welke catering wordt er geleverd?

Tijdens de ceremonie hoeft u verder niets anders te doen dan waarvoor u gekomen bent. Met veel aandacht en op een liefdevolle manier faciliteren wij een waardig afscheid. Wanneer gewenst, verzorgt Roelie Verbeek achteraf rouwprocesbegeleiding. Dat is haar specialiteit. Zij belt u na een paar weken in ieder geval even op voor een gesprek over hoe het met u gaat.

Meer weten? Laat het ons weten.