Uitvaartcentrum Ubachs al meer dan 90 jaar de juiste partner in persoonlijke en unieke begeleiding. 

Uitvaartcentrum Ubachs is al sinds 1929 een familiebedrijf met de grootste zorg voor u en uw verloren naaste.

De onderneming is opgericht door Agnes Ubachs-Delahaye. ‘Opa Ubachs’ bouwde doodskisten in zijn eigen timmerfabriek. Agnes Ubachs-Delahaye verloor hem op vroege leeftijd, en besloot toen Geleens eerste begrafenisonderneming op te richten. Ook tijdens en na de oorlog zette zij haar werk voort. Haar zoon Gerrit sloot zich al snel aan. Hij werd onder andere verantwoordelijk voor het mortuarium in het inmiddels afgebroken St. Barbara ziekenhuis in Geleen. 

 

In de jaren ’90 zorgde John Ubachs met zijn vader voor een volledige modernisering met een geheel nieuw uitvaartcentrum aan de Vouershof in Geleen.

Lees verder...

Ons team

Junior Ubachs 

John Ubachs

Lynn Beijer

Frans Ringens

Jet Hendriks 

Sanne Nijpels 

Janet Hansen

Richard Hansen

Junior Ubachs, Directeur

"Open-minded kijk ik naar de snelle ontwikkelingen in de branche van de uitvaart. Als vierde generatie uitvaartverzorger zoek ik altijd naar de juiste afstemming voor het laatste afscheid. Welke behoefte is er? Wat kan ik zelf toevoegen om net dat beetje extra te creëren? Uw gevoel is voor mij het belangrijkste."

John Ubachs

"Wij streven naar een unieke uitvaart voor u en uw dierbare. We gaan uit van uw wensen. Zo kijken we samen terug op een waardige en respectvolle uitvaart. Daar ligt onze kracht sinds 1929."

Frans Ringens, uitvaartverzorging en ritueel begeleider

Frans Ringens, uitvaartleider en ritueel begeleider

"Bij afscheidsplechtigheden en uitvaarten wordt veel gebruikgemaakt van de diensten van een pastor, dominee, voorganger, imam of rabbi. Steeds meer mensen hebben de behoefte om volgens hun eigen traditie en mogelijkheden op zoek te gaan naar een passend ritueel. Een herdenkingsritueel kan heel intiem zijn, maar is ook mogelijk in brede kring. Vol overgave helpen wij u bij het vormgeven van een passend afscheid. We staan u eventueel bij in het schrijven van een toespraak en het maken en kiezen van de juiste teksten of gebeden. Of we helpen u bij het uitzoeken van de passende muziek, een gedicht of ritueel. Meestal gebeurt dit in nauwe samenwerking met de nabestaanden. Als alles achter de rug is, blijft een dankbaar en voldaan gevoel over. Alleen met ons hart zien we goed wat voor onze ogen verborgen blijft."

Sanne Nijpels, uitvaartverzorgster


Met een open, warm en dankbaar gevoel ga ik elk nieuw gesprek aan. Als eerste contactpersoon beleef ik telkens weer een korte intensieve relatie met de nabestaanden.
Van begin tot het einde begeleid ik de familie met de groots mogelijke persoonlijke zorg en aandacht.  De overledene is de hoofdpersoon en samen met de directe kring creëren we een mooi, warm en waardig afscheid waar we alle wensen bespreken. Ik wil de familie daarbij hun steun en toeverlaat zijn. Door mijn lange loopbaan in de uitvaartbranche beschik ik over een brede kennis en ervaring om van begin tot einde de nabestaanden te ontzorgen en hen te begeleiden. Want een mooie uitvaart naar eigen wensen en invulling biedt troost en een onuitwisbare herinnering.

Jet Hendriks, horecamanager

Jet Hendriks, horecamanager

"Na de uitvaart nog even napraten en herinneringen ophalen. Dat is voor veel nabestaanden heel belangrijk. Ons team weet als geen ander hoe een warm onthaal daarbij kan helpen. U neemt gewoon de tijd die u nodig heeft. Conform uw wens verzorgen wij een gastvrije koffietafel of een lekker buffet. Wij selecteren vanzelfsprekend alle ingrediënten met zorg. We kiezen voor de warme bakker en de vakslager."